MobAmbient
  dan@mobambient-sofa.ro   0727 421 480
  Autentificare Creează cont
Mobilă living din PAL melaminat sonoma - model CANCAN
Cod produs: MAD-0029
Distribuie:
  0 | 0 recenzii
1770 lei

O bibliotecă modernă, în nuanța stejar sonoma, cu format practic și design simplu ce se potrivește unui living luminos. Cele două polițe, comoda TV, vitrina suspendată și dulapul cu vitrină formează un set compact și oferă un plus de spațiu pentru depozitare. Pentru un efect inedit, rafturile din sticlă pot fi accesorizate cu sistem de iluminare LED.

produs de import
produs de import
consultanta.png consultanta telefonică
garantie.png garantie 24 luni
retur.png retur simplu și rapid
transport.png transport și montaj GRATUIT în București
plata   plata în RATE ONLINE

Mobilă living din PAL melaminat sonoma - model CANCAN

Ergonomia corpurilor din componența Mobilei CANCAN și dimensiunile bine gândite  (284/45/195 cm) oferă un spațiu modern de depozitare, cu ajutorul rafturilor și sertarelor. 
În plus, rafturile de sticlă pot fi accesorizate suplimentar cu sistem de iluminare LED, oferind un element surprinzător ce pune accent cald pe decorațiunile plasate sub ele. 
Formele geometrice de culoare stejar Sonoma sunt combinate cu mânere de aluminiu. Distanța dintre cele două dulapuri (spațiul pentru televilor) este de 120 de cm. 
Tip living:
Modern
Materilale:
PAL melaminat
Cant:
ABS 0,4 mm, ABS 2 mm
Culoare:
Sonoma
Manere:
Plastic
Balamale:
Normale
Accesorii:
Bandă cu led
Mobila Living model CANCAN are un design modern și compact, perfect pentru camera de zi. De asemenea, elementele suspendate oferă posibilitatea de a fi așezate la orice înălțime, în funcție de nevoile dvs. Modulele au diferite dimensiuni și funcții, fiind de mare ajutor la depozitare.
Mobila Living model CANCAN este formată din vitrina REG2D2W, comoda TV RTV2S, raft suspendat POL/202 și corp suprapozabil cu vitrină NAD1D1W. Dimensiunile totale sunt următoarele: lungime 284 cm, lățime 195 cm, adâncime 45 cm.
Corpul mobilei este realizat din PAL, finisaj folie, fonturile din PAL, finisaj folie și geam securizat, iar ca accesorii prezintă balamale Hettich și ghidaje cu role. Decorul disponibil este cel de tip Stejar Sonoma.
Pentru a fi păstrată corespunzător, mobilierul se șterge cu o cârpă sau prosop de hârtie umed. Nu se folosesc preparate chimice, cu excepția celor destinate special îngrijirii mobilei. 
Lasă un comentariu
Acordă o nota
Produse Similare
Cumpărături fără risc Conexiune securizată Plată prin transfer bancar Produse de calitate, producție proprie
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri